Ο χαρακτήρας του Γερμανικού Ποιμενικού

FullPress365 team
0


 

Η Πρώτη εντύπωση που δίνει το Γερμανικό ποιμενικό είναι ότι είναι ένα μεγαλόσωμο και δυνατό σκυλί αλλά πολύ γρήγορα καταλαβαίνει κανείς την μεγάλη του αγάπη και αφοσίωση που έχει για τον άνθρωπο και την οικογένεια. Είναι πολύ Καλό, φιλικό και λατρεύει τα παιδιά και είναι φιλικό προς άλλα κατοικίδια ζώα, απόμακρος και καχύποπτος προς τους ξένους. Είναι ένα σκυλί ευφυέστατο και με πολύ ενέργεια, λατρεύει να φέρνει εις πέρας αποστολές και να παίζει παιχνίδια.

 

Ζητάει την ανθρώπινη στοργή, προσοχή και την ενασχόληση μαζί του. Είναι ένα σκυλί με περήφανο χαρακτήρα και κυριαρχικό που θέλει την ελευθερία του και να σας ανταμείβει ,για αυτό όμως χρειάζεται σταθερότητα και συνέπεια στις διαθέσεις και τον χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του. Είναι κατάλληλος και σαν σκύλος συνοδείας, φύλαξης, άμυνας και δημόσιας υπηρεσίας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !