Συμπεριφορά Σκύλου.Γιατί ο σκύλος μου είναι κακόκεφος;

FullPress365 team
0


 Τα σκυλάκια μας δεν έχουν πάντα την ίδια συμπεριφορά. Έχουν και εκείνα τις δύσκολες μέρες τους για λόγους που δεν μπορούμε να καταλάβουμε!


Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που μας κουράζουν και άλλες που αναρωτιόμαστε γιατί είναι κακόκεφα!

Τι μπορούμε να κάνουμε τις στιγμές που είναι ανήσυχα και τι για να προλαβαίνουμε αυτή τους την ανησυχία;

1. Τα σκυλάκια μας θέλουν παιχνίδι. Χρειάζονται μια ώρα την μέρα, για να εκτονώνουν την ενέργεια τους και να είναι ήσυχα.

2. Τα σκυλάκια μας νιώθουν μοναξιά όταν λείπουμε πολλές ώρες από το σπίτι. Χρειάζονται και εκείνα σημασία. Μπορούμε να ασχολούμαστε μαζί τους μόλις γυρίζουμε από τη δουλειά, είτε με παιχνίδι, είτε με χάδια.

3. Έχουν ανάγκη για βόλτα σχεδόν συνέχεια. Δεν περνούν καλά κλεισμένα μέσα σε ένα σπίτι. Θέλουν την απαραίτητη ώρα για την βόλτα τους! Πρέπει να την αφιερώνουμε!

4. Μπορούμε να τους δίνουμε μια παλιά μας μπλούζα, ώστε να μας νιώθουν κοντά τους όταν την μυρίζουν.

5. Δεν πρέπει να τα κλείνουμε μόνα τους σε έναν χώρο. Έχουν ανάγκη από την παρουσία μας και θέλουν συνέχεια να είναι γύρω μας. Καλό είναι να μην τους το στερείτε!

6. Φτιάξτε του ένα χώρο που θα μπορεί να τον νιώθει δικό του. Έτσι θα έχει καλύψει την ανάγκη του για προστασία του χώρου του και θα νιώθει ασφαλές!

Η αγάπη μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να τους δώσουμε. Όταν δίνουμε αγάπη, ξέρουμε ακριβώς και το πώς!

Κάτια

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !