Εκπαίδευση του Γερμανικού Ποιμενικού

G.S
0
Ο γερμανικός ποιμενικός είναι μια από τις ευφυέστερες ράτσες και ένα από το ευκολότερα σκυλιά στην εκπαίδευση. 

Η κατάρτιση πρέπει να αρχίσει σε μια νεαρή ηλικία και πρέπει να αντιμετωπιστεί με υπομονή και συνέπεια. Επειδή είναι τόσο ευφυείς, είναι σημαντικό να εκπαιδευθούν σταθερά από την αρχή. Εντούτοις, η υπερβολικά σκληρή διόρθωση θα κάνει το σκυλί επίμονο και σκόπιμο, έτσι είναι καλύτερα να είστε υπομονετικοί και να εγκωμιάζετε τις καλές προσπάθειές του.
Αυτή η φυλή είναι τόσο ευφυής και απολαμβάνει έτσι μια διανοητική πρόκληση ότι μπορούν να εκπαιδευθούν για να κάνουν σχεδόν τίποτα  ένα γεγονός ότι αποδεικνύεται από τις πολλές εργασίες είχαν κατά τη διάρκεια των ετών. Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι οι γερμανικοί ποιμενικοί είναι μόνο επιθετικοί φύλακες, αλλά αυτή η συμπεριφορά είναι το αποτέλεσμα εκπαίδευσης. Ένα γερμανικός ποιμενικός θα είναι πάντα προστατευτικός της οικογένειάς του και θα είναι πάντα προσεκτικός έναντι των ξένων, αλλά δεν είναι επιθετικοί από τη φύση τους.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !