Γερμανικός Ποιμενικός: Προσωπικότητα

G.S
0
Ο Γερμανικός Ποιμενικός έχει ευδιάκριτη προσωπικότητα. 

Είναι βέβαιοι και ισχυροί στη συμπεριφορά τους καθώς επίσης και στην εμφάνισή τους. Είναι τολμηροί, αλλά επίσης πιστοί και προστατευτικοί. Είναι εξαιρετικά πρόθυμοι, ιδιαίτερα μόλις καθιερωθείτε ως «ο αρχηγός». Ένας γερμανικός ποιμενικός θα παλέψει μέχρι το θάνατο για τη ζωή του ιδιοκτήτη του και είναι αρκετά ισχυρός που μπορεί να κερδίσει τη μάχη.Μπορούν να εμφανίζονται κάπως σε απόσταση, ιδιαίτερα με τους ξένους, και παίρνουν το χρόνο τους για να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Αυτό το σκυλί είναι απίστευτα άγρυπνο – δεν του ξεφεύγει ποτέ τίποτα που συμβαίνει γύρω του, το οποίο είναι ένας από τους λόγους που αυτή η φυλή είναι τέλειος φύλακας.
Μόλις δεθούν με τον ιδιοκτήτη, πρόκειται για έναν θαυμάσιο σύντροφο. Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται αυτήν την φυλή ως απλό φύλακα ή σκυλί της αστυνομίας, αλλά είναι πραγματικά πολύ καλά σκυλιά για οικογένεια εάν εκπαιδεύονται κατάλληλα. Είναι πιστοί και προστατευτικοί, αλλά και γλυκοί και αγαπούν τις οικογένειές τους. Είναι πολύ καλοί με τα παιδιά και τα πάνε αρκετά καλά με άλλα κατοικίδια ζώα στο σπίτι. Δεν επιθυμούν να αφεθούν μόνοι τους για μεγάλες χρονικές περιόδους, έτσι πρέπει να τους αφήνετε να αλληλεπιδρούν με την οικογένεια τους σε κανονική βάση. Αυτή η φυλή έχει μία πολύ ήρεμη και σταθερή προσωπικότητα, έτσι μόλις εκπαιδευθούν, μπορούν να στηριχθούν για να συμπεριφερθούν κατάλληλα οπουδήποτε τους παίρνετε.
Το σώμα και η δύναμη του γερμανικού ποιμενικού το καθιστούν ιδανικό σκυλί για εργασία και έχουν χρησιμοποιηθεί για χρόνια όπως εργαζόμενα σκυλιά. Χρησιμοποιούνται συχνά για την αστυνομία, ως σκυλιά ασφάλειας, ως ποιμενικοί, ως σκυλιά για τους τυφλούς και κωφούς και ως στρατιωτικά σκυλιά. Η νοημοσύνη αυτού του σκυλιού, η αίσθηση της μυρωδιάς και η ηθική εργασίας τον καθιστούν ιδανικό σε οποιοδήποτε στόχο που θα επιλέξετε να τον εκπαιδεύσετε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !