ΔΙΑΔΩΣΤΕ:Τι να κάνω σε περίπτωση που ο σκύλος μου έχει φάει φόλα;

Unknown
0


Προσθήκη λεζάντας
Αν ο σκύλος σας φάει φόλα θα παρατηρήσετε τα παρακάτω συμπτώματα: τρέμουλο, σάλια αστάθεια, σπασμοί κτλ. Θα πρέπει να αντιδράσετε γρήγορα και ψύχραιμα.


 Κάθε λεπτό που περνάει προκαλεί ολοένα μεγαλύτερη και ανεπανόρθωτη ζημιά που εξαρτάται από την ικανότητα απορρόφησης και αφομοίωσης του δηλητηρίου από τον οργανισμό.
Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο καθένα μας, είναι η γρήγορη μεταφορά του σκύλου στο πλησιέστερο κτηνιατρείο. Τι γίνεται όμως αν φτάσετε και είναι κλειστό ή αν στην διαδρομή χάσει τη ζωή του;
Προμηθευτείτε εμετικές αμπούλες filtaton και αμπούλες ατροπίνης και σώστε τη ζωή του αγαπημένου σας σκύλου. Με τι αμπούλες αυτές θα είστε ασφαλείς και στο πιο απομακρυσμένο σημείο. Χορηγείστε υποδόρια μια αμπούλα σε σκύλους μέχρι 18 κιλά. Για σκύλους μεγαλύτερου βάρους χρησιμοποιείστε 2 ή 3 αμπούλες ανάλογα.

Περίπτωση 1
: Ο σκύλος δεν έχει χάσει τις αισθήσεις του.
Χορηγείστε την αμπούλα ατροπίνης και αμέσως την εμετική αμπούλα filtaton.
Περίπτωση 2: Ο σκύλος έχει πέσει κάτω σχεδόν σε κώμα.
Χορηγήστε την αμπούλα ατροπίνης και περιμένετε μέχρι ο σκύλος να σταθεί ξανά στα πόδια του. Έπειτα χορηγείστε την εμετική αμπούλα filtaton.
Αν πράξετε διαφορετικά μπορεί να επιβαρυνθεί η γενική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !