ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Μαγειρέψτε Λιχουδιές για τα Σκυλάκια σας που θα ξετρελαθούν...

G.S
0
Αυτή η σπιτική συνταγή για λιχουδιές εκπαίδευσης σκύλων θα κάνει τις ουρίτσες των αγαπημένων μας φίλων να ξεκολλήσουν από την χαρά τους.


 Η συνταγή είναι grain free (χωρίς σιτηρά και δημητριακά), γεμάτη θρεπτικά συστατικά και ενέργεια, ότι πρέπει για όλους τους μικρούς μας φίλους. Δεν θα σας πάρει περισσότερο από 30 λεπτά για να τις ολοκληρώσετε, και σίγουρα θα μπορούσατε να καλέσετε και τον σκυλάκο σας στην κουζίνα για να βοηθήσει ( πιο πολύ για να σας κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια, και να ζητάει τα υλικά από τα χέρια σας)
Τα σκυλάκια σας δεν θα μπορούν να αντισταθούν σε αυτήν την σούπερ νόστιμη λιχουδιά, φτιαγμένη από αλεύρι καρύδας, φυστικοβούτυρο, σως μήλου και λίγο μέλι!
Αυτές οι υγρές λιχουδιές αποτελούν την πιο τέλεια και φτηνή εναλλακτική λύση για εκπαίδευση του σκύλου σας, ή απλά για επιβράβευση ή ευχαρίστηση.
Απλά πλάθουμε την ζύμη σε μικρού μεγέθους μπαλίτσες και τα χρησιμοποιούμε στην εκπαίδευση.
Το αλεύρι καρύδας είναι νοστιμότατο, και αντικαθιστά στην συνταγή αυτή το κλασικό αλεύρι , που σε πολλά σκυλάκια φέρνει αλλεργίες. Το αλεύρι από καρύδα βοηθάει στο δέρμα του σκύλου , και κάνει το τρίχωμα του πιο απαλό και υγειές. Επίσης αν ο σκύλος σας έχει ξηρή επιδερμίδα ή πιτυρίδα, αυτή είναι η τέλεια λιχουδιά για αυτόν!
Το φυστικοβούτυρο και η σος μήλου ενισχύουν την γεύση και το άρωμα της λιχουδιάς, για έχετε μιας νοστιμότατη λιχουδιά, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση.

Αυτές οι λιχουδίες μπορούν να βοηθήσουν στην εκπαίδευση και των πιο επίμονων σκυλιών.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 1/2 φλιτζάνια αλεύρι καρύδας
1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο ( χωρίς ζάχαρη, χωρίς αλάτι )
1 φλιτζάνι σως μήλου χωρίς ζάχαρη (φυσικό χυμό μήλου στον αποχυμωτή)
3 αυγά

ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 350 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι καρύδας, το φυστικοβούτυρο, την σως μήλου και τα αυγά.
Ανακατέψτε καλά.
Σχηματίστε μικρά μπαλάκια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Ψήστε για 10-15 λεπτά.
Εύκολα, φθηνά, υγιεινά και νόστιμα! Το κάθε μπισκοτάκι με φυστικοβούτυρο και σως μήλου θα αποτελεί μια σίγουρη ευχαρίστηση και επιβράβευση για το γούνινο μέλος της οικογένειάς σας!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !