ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΣΩΣΕ 10 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Unknown
0
Για πολλές εβδομάδες εθελοντές προσπαθούσαν χωρίς επιτυχία να πιάσουν ένα σκυλάκι που είχε εμφανιστεί σε πάρκο του Ντάλλας. 


Ένα βράδυ το σκυλί τους πλησίασε από μόνο του γαυγίζοντας επίμονα, όσο εκείνοι το πλησίαζαν τόσο έκανε βήματα προς τα πίσω και συνέχιζε να γαυγίζει. Κατάλαβαν ότι προσπαθούσε να τους πει κάτι και συνέχιζαν να το πλησιάζουν μέχρι που τους οδήγησε σε ένα ρυάκι. Εκεί, κάτω από έναν κορμό δέντρου υπήρχε μια μεγάλη έκπληξη, μία εξασθενημένη σκυλίτσα με τα 10 κουτάβια της που κινδύνευαν να πεθάνουν από την παγωνιά. Μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο και μαζί με αυτά "δέχτηκε" να πάει και το σκυλάκι που τα έσωσε. Οι εθελοντές δήλωσαν: "υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το σκυλί αυτό να είναι ο πατέρας των κουταβιών, αλλά ακόμα και αν δεν είναι έτσι αποτελεί έναν τέλειο πατέρα αφού τους έσωσε τη ζωή και τώρα δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό τους"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !