Σοκ από κυνομαχίες στην Θεσσαλονίκη! Είχαν θράσος και ανέβασαν και video!

G.S
0
Βρώμικοι τοίχοι, μια φτηνή μοκέτα για να μην γλιστρούν οι «μαχητές» από το αίμα, λίγο νερό, πανιά και σφουγγάρια συνθέτουν την αρένα θανάτου στην οποία δύο σκυλιά...

 οργισμένα και πληγωμένα μάχονται προκειμένου να γεμίσουν τις τσέπες των αφεντικών τους.
 
Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Το ένα ζώο ορμάει στο άλλο και αρχίζει να το δαγκώνει με μανία μέχρι ο αντίπαλος να πέσει στο έδαφος νεκρός. Ο ιδιοκτήτης του ζητωκραυγάζει και φωνάζει «μπράβο».
 
Επιβραβεύει τον ρωμαλέο σκύλο του, ο οποίος, μέσω της… «εκπαίδευσης» που του έχει κάνει, έχει μετατραπεί σε μηχανή θανάτου.
 
Πρόκειται για μία από τις πολλές περιπτώσεις παράνομων κυνομαχιών, όπου ασυνείδητοι και ασύδοτοι ιδιοκτήτες σκύλων, χρησιμοποιούν τους «καλύτερούς τους φίλους» ως όπλα με σκοπό το κέρδος.
 
Ο πρωταγωνιστής της σημερινής ιστορίας που αναδεικνύει το zougla.gr, χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Danis Yamaha» και όπως προκύπτει από το προφίλ που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, είναι εκτροφέας pit bull και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.
 
Εκτροφέας «αλλιώτικος» από τους άλλους, καθώς δεν διστάζει να «ανεβάζει» video κυνομαχιών στο οποίο συμμετέχει ένα από τα σκυλιά του και να εισπράττει τα συγχαρητήρια των ανεγκέφαλων φίλων του. 
 
Το video είναι ενδεικτικό του σεβασμού που τρέφει ο εν λόγω «εκτροφέας» για τα ζώα που μεγαλώνει…

Όπως είναι φυσικό το video προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο φιλοζωικός σύλλογος Αλεξανδρούπολης.
 
Μέλη του συλλόγου επικοινώνησαν με τις αστυνομικές Αρχές, τόσο στην Αλεξανδρούπολη όσο και στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και κατήγγειλαν τις δραστηριότητες του εκτροφέα.
 
«Είδαμε το video και σοκαριστήκαμε. Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Επικοινωνήσαμε όπως οφείλαμε με τις Αρχές και καταγγείλαμε το γεγονός. Οι κυνομαχίες είναι παράνομες και αυτοί που βάζουν σκυλιά να μαλώνουν διαπράττουν αδίκημα και πρέπει να συλλαμβάνονται» εξηγούν μέλη του συλλόγου στο zougla.gr.
 
Το παράδοξο πάντως είναι ότι, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα μέλη του φιλοζωικού συλλόγου, όταν οι άντρες της αστυνομίας ενημερώθηκαν για τους παράνομους αγώνες απάντησαν ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αιτηθούν να κατέβει το video από το διαδίκτυο.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΚΛΗΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !