Τι πρέπει να προσέχω όταν παίρνω το σκύλο μου στο αυτοκίνητο

G.S
0
Ιδιαίτερα το καλοκαίρι που παίρνετε με το αυτοκίνητο το σκύλο σας βόλτα πρέπει να προσέχετε:

1) Η ζέστη που δημιουργείται μέσα στο αυτοκίνητο όταν σβήνετε τη μηχανή, είναι παγίδα θανάτου για το άμοιρο ζώο, αν το αφήσετε έστω και για λίγο, (ίσως καθυστερήσετε περισσότερο από όσο υπολογίσατε), για να πάτε για ψώνια. Ακόμα και αν δεν το χτυπάει ο ήλιος η θερμοκρασία που αναπτύσσεται είναι μεγάλη. Μπορεί να πάθει θερμοπληξία, δηλαδή ηλίαση.
Αν δείτε το σκύλο πεσμένο στο κάθισμα να βαριανασαίνει, να βγάζει αφρούς από το στόμα, γενικά να παρουσιάζει εικόνα ετοιμοθάνατου, είναι σοβαρά τα πράγματα. Προσφέρετε πρώτες βοήθειες σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού και ίσως γλυτώσετε το σκύλο σας. Αφήνετε όταν φεύγετε από το αμάξι ένα μπολ με κρύο νερό κοντά του να πίνει. Αν παρόλα αυτά συνέβη το ατυχές συμβάν, ρίξτε κρύο νερό στο κεφάλι του, βάλτε στο σώμα του κρύα βρεγμένη πετσέτα και τρέξτε γρήγορα στον κτηνίατρο.
2) Προσέχετε μην βγάζει έξω το κεφάλι από το παράθυρο, μπορεί να πέσει ένα έντομο με ταχύτητα 100 χιλιομέτρων την ώρα στα μάτια του, ή μπορεί να θελήσει να βγει γιατί κάτι του κίνησε την περιέργεια.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Ο germanikos.blogspot.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες του έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.

Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Accept !